Grand Prix Cycliste de Québec 2016

Frá Wikipedia, hin frælsa alfrøðin
Jump to navigation Jump to search
Grand Prix Cycliste de Québec 2016 Cycling (road) pictogram.svg
GPC Qc 2016 - 2.jpg
Smálutir
Leið7. Grand Prix Cycliste de Québec
KappingUCI World Tour 2016 1.UWT
Dagfesting9. september 2016
Strekki201,6 km
LandCAN Kanada
ByrjunarbýurQuebec City
MálbýurQuebec City
Lið21
Byrjandi súkklarar168
Fullførandi súkklarar118
Miðalferð39,37 km/t
Palmares
VinnariSVK Peter Sagan (Tinkoff)
Nr. 2BEL Greg Van Avermaet (BMC Racing)
Nr. 3FRA Anthony Roux (FDJ)
FjøllITA Gianni Moscon (Sky)
20152017
Dokumentation Wikidata-logo S.svg

Grand Prix Cycliste de Québec 2016 var tann 7. útgávan av eindags súkklukappingini Grand Prix Cycliste de Québec og varð hildin tann 9. september 2016. Kappingin var tann 24. í røðini av UCI World Tour 2016. Peter Sagan frá Tinkoff vann kappingina.

Lið og súkklarar[rætta | rætta wikitekst]

WorldTeams (18)
  1. RUS Tinkoff
  2. USA Cannondale-Drapac
  3. BEL Lotto-Soudal
  4. ESP Movistar
  5. GBR Sky
  6. USA BMC Racing
  7. RUS Katusha
  8. BEL Etixx-Quick Step
  9. AUS Orica-BikeExchange
  10. USA Trek-Segafredo
  11. FRA FDJ
  12. KAZ Astana
  13. NED LottoNL-Jumbo
  14. FRA AG2R La Mondiale
  15. ITA Lampre-Merida
  16. GER Giant-Alpecin
  17. SUI IAM
  18. RSA Dimension Data
Professionel kontinentallið (2)
  1. FRA Direct Énergie
  2. GER Bora-Argon 18
Landslið
  1. CAN Kanada
Wikidata-logo S.svg

Danskir súkklarar[rætta | rætta wikitekst]

Úrslit[rætta | rætta wikitekst]

Wikidata-logo S.svgSamlað plasering
SúkklariLandLiðTíð
1. Peter SaganSVK SlovakiaTinkoff5t 07' 13"
2. Greg Van AvermaetBEL BelgiaBMC Racing+ 0"
3. Anthony RouxFRA FraklandFDJ+ 0"
4. Alberto BettiolITA ItalienCannondale-Drapac+ 0"
5. Michael MatthewsAUS AvstraliaOrica-BikeExchange+ 0"
6. Nathan HaasAUS AvstraliaDimension Data+ 0"
7. Diego UlissiITA ItalienLampre-Merida+ 0"
8. Bauke MollemaNED NiðurlondTrek-Segafredo+ 0"
9. Petr VakočCZE KekkiaEtixx-Quick Step+ 0"
10. Rigoberto UránCOL KolumbiaCannondale-Drapac+ 0"
11. Vyacheslav KuznetsovRUS RusslandKatusha+ 0"
12. Wilco KeldermanNED NiðurlondLottoNL-Jumbo+ 0"
13. Rui CostaPOR PortugalLampre-Merida+ 0"
14. Tim WellensBEL BelgiaLotto-Soudal+ 0"
15. Tom-Jelte SlagterNED NiðurlondCannondale-Drapac+ 0"
16. Yoann OffredoFRA FraklandFDJ+ 0"
17. Guillaume BoivinCAN KanadaKanada+ 0"
18. Tiesj BenootBEL BelgiaLotto-Soudal+ 0"
19. Fabio AruITA ItalienAstana+ 0"
20. Ryder HesjedalCAN KanadaTrek-Segafredo+ 8"


Keldur[rætta | rætta wikitekst]

Slóðir[rætta | rætta wikitekst]